Donateur van het Ronald MCDonaldhuis.

Activity 055Voor ons is het ondersteunen van het werk van het Ronald McDonald Kinderfonds belangrijk en vanzelfsprekend.

Als serieuze ondernemer in de regio waren wij op zoek naar een goed doel zonder (te) veel overhead kosten. Vanzelfsprekend past het Ronald MCDonaldhuis dan goed bij ons als NVM makelaar in de regio Eindhoven.

Hypodomus Makelaars en het Kinderfonds passen goed bij elkaar want het Ronald McDonaldhuis biedt een thuis ver van huis. Hypodomus bemiddeld in de verkoop, aankoop en financiering van huizen. “Het is fantastisch om te zien dat onze bijdrage in een belangrijke behoefte voorziet. Telkens weer worden wij opnieuw geraakt door het ‘thuisgevoel’ dat in de Huizen wordt gecreëerd voor ouders die ver van huis, maar dicht bij hun zieke kind willen zijn”.
Hypodomus Makelaars Eindhoven is per vandaag een sponsorcontract aangegaan voor de ondersteuning van het Ronald McDonaldhuis. Dit doen wij doormiddel van een financiële donatie per verkochte woning voor de komende jaren.

Als makelaar vinden wij sociaal ondernemen in de regio belangrijk.
Wilt u meer weten over de Ronald MCDonaldhuizen ga dan naar Hypodomus of Ronald MCDonald